Marko Anttila palkittiin Leijonien parhaana Slovakia -ottelussa – Tampereen yleisö oli revetä liitoksistaan

Marko Anttila

Leijonat kaatoi Slovakian puolivälieräottelussa torstai-iltana Tampereella. Ottelun ratkaisuhahmoksi nousi Marko Anttila.

Leijonilla oli vaikeuksia Slovakian kanssa puolivälierässä, mutta lopulta tuttu mies nousi esille isojen hetkien koittaessa. Marko Anttila iski Suomen ensin ensimmäisessä erässä maalin päähän ja tasoitti ottelun toisessa erässä. Lopulta Suomi nappasi paikan mitalipeleissä, kun Leijonat voitti Slovakian lukemin 4-2.

Ottelun jälkeen palkittiin kummastakin joukkueesta ottelun parhaat pelaajat. Slovakian parhaaksi valittiin Slovakian toisen maalin iskenyt Pavol Regenda.

Mainos:

Kun tuli aika palkita ottelun suomalaisnimi, ei jäänyt epäselväksi, kuka on yleisön suosikki. Nokia Arenan kuuluttaja ehti kuuluttaa vain pelaajan numeron ja etunimen, mutta loppuosa jäi yleisön pauhun peittoon, kun puolivälierässä Leijonien parhaaksi pelaajaksi valittiin Anttila.

https://twitter.com/IIHFHockey/status/1529909468992901120

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Leijonien ottelut jatkuvat lauantaina välierällä Yhdysvaltoja vastaan kello 14:20. Toinen välierä pelataan Kanadan ja Tsekin välillä. Kisojen loput ottelut pelataan Tampereella.