Marko Anttila Hannes Björniselle paikan, josta ei voinut erehtyä – Leijonat painoi kaasua toisessa erässä

Leijonat painoi toisessa erässä kaasu lisäten johtoaan Norjaa vastaan. Kolmas maali oli nelosketjun taidonnäyte, kun Marko Anttila tarjoili avopaikan Hannes Björniselle.

Ensimmäinen erä Suomen ja Norjan välisessä ottelussa päättyi Leijonien johtaessa lukemin 1-0. Suomen avausmaalin tekijänä oli Harri Pesonen.

Toisessa erässä Leijonat painoi kaasua ja peli alkoi näyttää huomattavasti paremmalta. Ensin Toni Rajala lisäsi Leijonien johdon kahteen, seuraavaksi oli nelosketjun vuoro loistaa. Marko Anttilalle ja Hannes Björniselle avautui käytännössä kahdella nollaa vastaan -hyökkäys. Anttila tarjoili kiekon avopaikkaan Björniselle, jolla oli helppo työ putata kiekko ohi Henrik Haukelandin.

Marko Anttila tarjoilee, Hannes Björninen viimeistelee

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Suomen ja Norjan välisestä ottelusta on pelattu kaksi erää. Leijonat johtaa ottelua toiselle erätauolle lähdettäessä turvallisen oloisesti 3-0. Toisessa erässä nähtiin myös tunteiden kuumenemista, kun Juho Lammikko ja Christian Kasastul ottivat toisistaan mittaa maalin edustalla. Tilanteesta tuomittiin kummallekin viiden minuutin rangaistukset tappelemisesta.