Yllätyssiirto Liigan sisällä! Marko Anttila siirtyy Ilveksestä Kärppiin

Marko Anttila

Kaksinkertainen maailmanmestari ja talvella 2022 olympiakultaa voittanut raamikas kulttihyökkääjä Marko Anttila pukee ensi kaudella ylleen uuden pelipaidan.

Suomen joukkueessa kahdesti MM-kultaa ja kertaalleen olympiakultaa juhlinut, kulttihyökkääjän maineeseen noussut, Marko Anttila siirtyy Liigan sisällä seurasta toiseen. Ilveksessä loppukauden menneellä kaudella kiekkoillut Mörkö Anttila siirtyy Liigan pohjoisimpaan seuraan, Oulun Kärppiin.

Kärpät tiedotti torstaina aamupäivän aikana tehneensä Anttilan kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Edelliset kuusi kautta Anttila on edustanut KHL-seura Jokereita. Liigassa Anttila on edustanut Ilveksen lisäksi yhden kauden ajan TPS:aa. Nappiin menneen TPS-kauden 2012-13 jälkeen hyökkääjä siirtyi KHL:ään Metallurg Novokuznetskin riveihin.

Mainos:

Kärppien urheilujohtaja Harri Aho on tyytyväinen saadessaan 37-vuotiaan Leijonissa meritoituneen hyökkääjän Kärppien riveihin.

– Voi sanoa, että ”Mörkö” on jo legenda suomalaisessa jääkiekkoilussa. Uskomme, että hän omalla panoksellaan auttaa meitä menestymään. Ja kun tuosta on poistunut rivistä Mika Pyörälän kaltaisia kavereita, tarvitsemme tilalle nimenomaan niitä kokeneita pelaajia, jotka pystyvät kovilla hetkillä auttamaan joukkuetta voittamaan – Anttila on juuri sellainen pelaaja. Hänellä oli varmasti useita muitakin vaihtoehtoja, ja olemmekin iloisia siitä, että hän päätti tulla juuri Kärppiin. Se on iso juttu meille, Aho kommentoi Kärppien tiedotteessa.