Markus Nurmi sooloili fantastisen osuman – Suomi kaatoi jälleen Ruotsin

Markus Nurmi soolomaali

Markus Nurmi vastasi ottelun komeimmasta maalista, kun Leijonat kaatoi Linköpingissä pelatussa harjoitusottelussa Ruotsin.

Avausmaalia saatiin odottaa lähes ottelun puoliväliin saakka, kunnes Hannes Björninen vei terävällä rannelaukauksellaan Suomen johtoon.

Viitisen minuuttia tämän jälkeen oli Markus Nurmen vuoro onnistua – ja tämä osuma olikin sitten harvinaisen komeaa katseltavaa. TPS-hyökkääjä ajoi yksin kolmen ruotsalaispelaajan miehittämään keskustaan, esitteli pehmeitä käsiään ja nosti pelivälineen keltapaitojen maaliin.

Mainos:

Näissä 2-0-numeroissa edettiin aina ottelun viimeisille minuuteille saakka, kunnes Tobias Winberg iski 3-0-loppulukemat tyhjiin.

Suomi ja Ruotsi kohtasivat viikon sisään neljä kertaa harjoitusottelun merkeissä, ja näistä matseista kolme päättyi Suomen voittoon.

Pelit jatkuvat ensi viikolla Tshekin EHT-turnauksella ja sen jälkeen edessä ovatkin jo MM-kisat. Jääkiekon MM Otteluohjelma 2024 löytyy jo sivuiltamme, joten se kannattaa pistää kirjanmerkkeihin, sillä kevään huipennus on ovella!

Markus Nurmi avasi maalinteon komealla soololla:

https://twitter.com/dplussportfi/status/1783199541543723447

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Discoveryn X-tilillä.