Pelicansin Saku Salminen jyräsi Tappara-veskari Christian Heljangon rajusti ja lensi ulos

Saku Salminen Pelicans

Lahden Pelicansin puolustaja Saku Salminen lensi suihkuun kolmannen Liiga-finaalin kolmannen erän alussa.

Tappara isännöi Pelicansia Liigan kolmannessa finaaliottelussa, ja peli oli kolmannen erän alkaessa tasan 1-1. Tappara pääsi päätöserän alussa viiden minuutin ylivoimalle, kun Pelicansin Saku Salmisen kamppailu päättyi ulosajoon.

Pelicans-pakki heitti kiekon ränniin maalin taakse ja luisteli itse pelivälineen perään. Tapparan Christian Heljanko poistui maaliltaan pelaamaan kiekkoa, ja Salminen jyräsi karulla tavalla tämän yli niin, että Heljangon kypäräkin lensi kaaressa.

Heljanko pystyi pelaamaan ottelun kovasta tärskystä huolimatta loppuun asti. Matsi päättyi lopulta vasta toisessa jatkoerässä, kun Patrick Carlsson laukoi Pelicansin voittoon ja finaalisarja kaventui samalla Tapparan 2-1-johtoasemaan.

Saku Salminen jyrää Christian Heljangon ja lentää pihalle:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: U18 MM-karsinnoissa älyttömät lukemat – Thaimaa kaatoi Kuwaitin 57-0