Mason McTavish jatkaa hirmuista virettä – historiallinen suoritus muutaman pisteen päässä

Mason McTavish Nuorten MM-kisojen pistepörssi

Kanadan kapteeni Mason McTavish on pelannut läpi Nuorten MM-kisojen tehden pisteitä hurjalla tahdilla. Kanadalaishyökkääjä on enää muutaman pisteen päässä historiallisesta suorituksesta.

Kanadan kapteeni Mason McTavish on ollut Nuorten MM-kisoissa suorastaan ylivoimainen. Kanadalaishyökkääjä iski alkulohkon neljässä ottelussa aivan käsittämättömät 13 (7+6) tehopistettä ja McTavish johtaa pistepörssiä neljän pisteen erolla suomalaisiin Joakim Kemelliin ja Aatu Rätyyn. Nuoria Leijonia vastaan McTavish iski kolme tehopistettä.

Kanadan kiekkohistorian ennätys pisteiden valossa on 18 tehopistettä, johon ovat kyenneet Dale McCourt (10+8) vuonna 1977 sekä Brayden Schenn (8+10) vuonna 2011. McTavish voi hyvinkin nousta pitämään yksin kärkipaikkaa tässä tilastossa.

Mainos:

Schennin 18 tehopistettä on 2000-luvun ennätys yhden turnauksen pisteissä. Yksikään pelaaja ei ole onnistunut rikkomaan 20 tehopisteen rajaa 2000-luvulla Nuorten MM-kisoissa, tähänkin historialliseen temppuun McTavishilla on loistava mahdollisuus.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.