U20: Suomi – Saksa näkyy ilmaiseksi – näin katsot ottelun TV:stä

Suomi Eetu Liukas Puolivälierien otteluohjelma

Suomi ja Saksa kohtaavat keskiviikkona U20 MM-kisojen puolivälierässä, jossa taistellaan pääsystä mitalipeleihin. Ottelu alkaa klo 19:00.

Nuoret Leijonat lähtee valtavana ennakkosuosikkina illan koitokseen, joten mikään muu ei kelpaa kuin pääsy välieriin. Alla on Kanada-tappio, joten videoita on varmasti pyöritelty, jotta ongelmakohdat pelaamisesta saadaan kuntoon. Saksan pitäisi olla totaalinen välipala ennen välierää, jossa vastustaja on todennäköisesti Kanada.

Kuitenkaan Suomella ei ole varaa lähteä yhtään liian ylimielisesti otteluun, sillä Saksalla on täysin paineeton tilanne keskiviikkona. Mikäli asenne ei ole kunnossa, niin jokainen tietää, miten siinä leikissä saattaa käydä.

Mainos:

Suomella on valtavasti taitoa hyökkäyksessä ja tehoja löytyy, mutta nyt puolustus on saatava tilkittyä, jotta mestaruudesta voidaan haaveilla. Aika näyttää, miten tämän joukkueen tarina lopulta päättyy.

Näin katsot Suomi-Saksa-ottelun TV:stä

Nuorten Leijonien ottelut U20 MM-kisoissa on nähtävillä suorana lähetyksenä ilmaiskanava TV5:n kautta. Näin ollen myös keskiviikon Saksa-ottelu tulee tätä kautta. Studio käynnistyy klo 18:30 ja itse ottelu pyörähtää vauhtiin klo 19:00.