Nuoret Leijonat tavoittelee paikkaa mitalipeleissä – Kapteeni Roni Hirvosen mukaan pelillisiä muutoksia ei tarvita

Roni Hirvonen

Nuoret Leijonat taistelee paikasta mitalipeleihin keskiviikkoiltana ottelussa Saksaa vastaan. Suomen kapteeni Roni Hirvonen kertoi, ettei pelillisiä muutoksia tarvita.

Nuoret Leijonat kohtaa Saksan keskiviikkoiltana Nuorten MM-kisojen ensimmäisessä puolivälieräottelussa. Suomi hävisi alkulohkon viimeisessä ottelussa Kanadalle, mutta Suomen kapteeni Roni Hirvonen on kuitenkin sitä mieltä, että pelillisiä muutoksia ei Suomen peliin tarvita.

– Kanada-peli oli meidän kannaltamme ehkä tärkein. Aiemmissa otteluissa pelasimme hyvin, mutta Kanadaa vastaan saimme eniten oppia, kapteeni Hirvonen summasi Nuorten Leijonien alkulohkovaiheen Suomen jääkiekkoliiton sivuilla.

Mainos:

Hirvonen korostaa oman pelin merkitystä Saksaa vastaan.

– Pelillisesti meidän ei tarvitse muuttaa mitään, mutta totta kai vastustaja on taas erilainen. On pelattava omaa peliämme, pysyttävä kiekossa, saatava pitkiä hyökkäyksiä ja minimoitava vastustajan paikat.

Kanadaa vastaan tulleesta tappiosta Hirvonen korostaa sitä, että pelissä oli mukana myös hyviä juttuja, jotka on tärkeä ottaa mukaan jatkoa ajatellen.

– Siinä oli paikka tulla tasoihin ja ohi, mutta emme saaneet hyödynnettyä ylivoimaa kuin kuin olisimme halunneet. Mutta siellä oli hyviä juttuja, opitaan niistä ja ollaan parempia seuraavassa pelissä.

Suomi – Saksa -puolivälieräottelu alkaa Suomen aikaa keskiviikkona kello 19:00 ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta. Kaikki turnauksen ottelut näkyvät myös Discovery+ -palvelusta.