Video: Matvei Michkov mukana Venäjän U20 -joukkueessa – nähdäänkö tenavatähdeltä jälleen ilmaveivi?

Matvei Michkov

Nuorten U20 MM-kisat alkavat tapaninpäivänä Kanadassa. Venäjän joukkueesta löytyy tenavatähdeksikin tituleerattu Matvei Michkov, joka onnistui tekemään maalin ilmaveivillä Karjala-turnauksessa.

Nuorten U20 MM-kisat ovat aivan nurkan takana. Venäjän joukkueessa nähdään vasta 17 vuotta täyttänyt Matvei Michkov, jonka otteita tullaan seuraamaan turnauksessa suurennuslasin kanssa.

Michkov oli Venäjän A-maajoukkueen mukana myös Euro Hockey Tourilla, Karjala-turnauksessa. Tuolloin vasta 16-vuotias Michkov nousi suuren yleisön tietoisuuteen iskemällä Ruotsia vastaan maalin ilmaveivillä.

Mainos:
1.
Wildz
200 ILMAISKIERROSTA
PELAA
2.Kazoom
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
3.
Mr Green
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
18+ | Play Responsibly | GamCare.org.uk

Matvei Michkov iskee ilmaveivillä kiekon Ruotsin reppuun:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Nuori Michkov kuuluu ikäluokkansa lupaavimpiin pelaajiin. Viime keväänä alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Michkov loisti Venäjän joukkueessa. Hän voitti pistepörssin iskemällä seitsemässä ottelussa hurjat 16 tehopistettä. Lupaava venäläispelaaja on onnistunut tällä kaudella nappaamaan jalansijaa myös KHL:ssä. Michkov on murtautunut kivikovan Pietarin SKA:n kokoonpanoon ja 13 ottelussa on syntynyt kelvolliset viisi tehopistettä.

Michkov on seurattu pelaaja myös Pohjois-Amerikassa ja hän tulee löytymään varaustilaisuudessa kärkipäästä. Venäläishyökkääjä saa kuitenkin odottaa varaustaan vielä tovin, sillä hän on varauskelpoinen vasta kesän 2023 draftissa.

1.
Wildz
200 ILMAISKIERROSTA
PELAA
2.Kazoom
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
3.
Mr Green
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
18+ | Play Responsibly | GamCare.org.uk