Nyt se on varmaa – NHL-pelaajat eivät osallistu Pekingin olympialaisiin

NHL-pelaajat olympialaiset jääkiekko NHL-pelaajat peking 2022

Pekingin olympialaisissa NHL-pelaajien piti tehdä paluu olympiakaukaloihin. Nyt on kuitenkin saatu varmistus sille, että NHL-pelaajat eivät tule Pekingin olympialaisiin osallistumaan.

NHL-pelaajien osallistumisesta Pekingin olympialaisiin on käyty kovaa spekulaatiota. Maanantaina tilanne alkoi näyttää kiekkofanien ja NHL-pelaajien kannalta todella heikolta, kun Teuvo Teräväinen ilmoitti YLElle annetussa haastattelussa, että tilanne näytti toivottomalta.

Nyt asiaan on saatu varmistus – NHL-pelaajat eivät ole mukana olympialaisissa Pekingissä 2022.

Mainos:
1.
Wildz
200 ILMAISKIERROSTA
PELAA
2.Kazoom
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
3.
Mr Green
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
18+ | Play Responsibly | GamCare.org.uk

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

NHL:ssä on viime aikoina jouduttu tekemään useita ottelusiirtoja koronatartuntojen vuoksi. Tämän takia helmikuulle suunniteltu olympiatauko tullaan käyttämään mm. rästipelien pelaamiseen.

Yhtenä suurena syynä NHL:n poisvetäytymiselle olympialaisista on Kiinan tiukka koronaprotokolla. Useampi NHL-pelaaja ehti ilmoittaa jo aiemmin, ettei aio osallistua olympialaisiin koronakaranteenien pelossa. Kiinan koronaprotokollan vuoksi positiivinen koronanäyte saattaisi hyvinkin tarkoittaa jopa 3-5 viikon mittaista karanteenia maassa.

Ymmärrettävästi NHL-pelaajat ovat hyvin pettyneitä tilanteeseen ja siihen, etteivät he aiemmasta tiedosta poiketen pääsekään edustamaan maataan maailman tasokkaimmassa jääkiekkoturnauksessa. NHL-pelaajien poisjäänti on kuitenkin kova kolaus myös itse NHL:lle. NHL pyrkii sarjana kasvamaan koko ajan globaalisti ja Kiinan markkina on sille yksi tärkeä alue. Pekingin olympialaiset olisivat olleet mitä mainioin näyteikkuna NHL:lle sarjana.

Nähtäväksi jää, että millaisia joukkueita maat saavat Euroopasta koottua. Myös eurooppalaisten pelaajien motivaatio olympialaisiin osallistumiseen ja Kiinaan lähtemiseen voi olla hakusessa.

1.
Wildz
200 ILMAISKIERROSTA
PELAA
2.Kazoom
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
3.
Mr Green
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
18+ | Play Responsibly | GamCare.org.uk