Miikka Pitkänen

Loppiaisen ainoassa liigaottelussa HIFK isännöi KalPaa. KalPan kultakypärä Miikka Pitkänen iski kiekon toisessa erässä komeasti kotijoukkueen maaliin.

Loppiaisena Liigassa nähtiin yksi ottelu. HIFK sai vieraita Savosta, kun KalPa saapui Helsinkiin.

Ottelu näytti toisen erän alussa kallistuvan hyvinkin vahvasti kotijoukkueelle, kun HIFK siirtyi jo 3-0 -johtoon toisen erän alussa. KalPa kavensi kuitenkin tilannetta ja toiselle erätauolle lähdettiin lukemien ollessa 3-2.

KalPan toisesta maalista vastasi kultakypärä Miikka Pitkänen, joka iski kiekon upealla tavalla lämärillä maaliin. Aleksi Klemetti antoi upean poikkisyötön, josta Pitkänen laukoi lämärillä kiekon aivan ylähyllylle. Voit katsoa videon maalista alta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

KalPan kokoonpanosta olivat sivussa kaikki U20-pelaajat, jotka olivat mukana Kanadassa MM-kisoissa, jotka jäivät lopulta tyngäksi.