Mikael Granlud hirmuiskussa – painoi jatkoaikamaalin Detroitin reppuun

Mikael Granlund San Jose Sharks Detroit

San Jose Sharksin Mikael Granlund on ollut viime aikoina hurjassa vireessä, ja sama meno jatkui ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan.

Matsin avauserä mentiin maaleitta, mutta toisessa alkoi tapahtua sitten senkin edestä – ja voisi sanoa, että matsista muodostui jopa aivan pähkähullu.

Detroit nimittäin takoi ensin neljä maalia San Josen päätyyn ja näytti jo siltä, että homma on taputeltu. Näin ei kuitenkaan ollut, sillä vielä toisen erän aikana San Jose alkoi hurjastelemaan ja kihautti omat neljä osumaansa verkon perukoille.

Mainos:

Päätöserässä Detroit meni jälleen edelle, mutta Tomas Hertl tasoitti puolitoista minuuttia ennen loppua, joten edessä oli jatkoaika. Sitä oli takana vain puolisen minuuttia, kun Fabian Zetterlund ja Granlund pääsivät karkaamaan kahdella nollaa vastaan hyökkäykseen ja suomalainen iski limpun uuniin.

Granlundin illan tehot olivat 1+2 ja mies viilettää nyt neljän ottelun tehoputkessa, jonka aikana hän on mättänyt pisteet 2+7=9. San Jose on myös todellisesti herännyt tähän sesonkiin, sillä juuri ennen Detroit-matsia se suoritti NY Islandersia vastaan mahtavan nousun, ja tuoreimman voittonsa kera joukkue nousi jo ohi Chicagon ja pois NHL:n jumbosijalta.

Mikael Granlund ratkaisi jatkoajalla:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.