Mikael Granlund treidattiin – loikkaa ensimmäistä kertaa urallaan itään

Mikael Granlund nakuttaa kaksi maalia

Nashville Predatorsin varakapteeni Mikael Granlund treidattiin Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ensimmäistä kertaa Granlundin NHL-uralla uusi osoite löytyy idästä, kun kultaleijona treidattiin Pittsburgh Penguinsiin.

Nashville Predatorsin suomalaishyökkääjä Mikael Granlund on kaupattu. Predators luopui Leijonien MM-kullassa 2022 merkittävässä roolissa olleesta suomalaisesta yhtä toisen kierroksen varausta vastaan.

Viiden miljoonan dollarin sopimuksella vielä ensi kaudella operoiva Granlund on nakuttanut tällä kaudella 58 ottelussa tehot 9+27=36. Pelillisesti suomalaisella on ollut kuitenkin haastavaa. Nyt Minnesotassa ja Nashvillessa uransa aikana kiekkoillut Granlund siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan itäisen konferenssin puolelle.

Mainos:

Suomen maajoukkueen kannalta Granlundin siirto tarkoittaa sitä, että yksi mahdollinen NHL-vahvistus muuttuu siirron myötä epätodennäköisemmäksi. Nashville oli jäämässä ulos pudotuspeleistä, kun taas Pittsburgh on tällä hetkellä kiinni paikassa pudotuspeleihin.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.