Mikko Manner, tutiseeko Tanner? Kärpät kovan paikan edessä Turussa

Mikko Manner

Kärpät pelasi hyvin, kun joukkueen päävalmentaja Mikko Manner oli maajoukkuetehtävien vuoksi sivussa penkin takaa. Nyt Manner on tehnyt paluun penkin taakse ja joukkueen otteet ovat heikentyneet.

Oululainen kiekkokansa on jo tovin ajan kyseenalaistanut päävalmentajansa asemaa Liigassa. Mikko Manner ei ole saanut oululaisryhmää tällä(kään) kaudella sellaiseen liitoon, mitä jokainen oululainen jääkiekkofani odottaa.

Kahdessa edellisessä ottelussa Kärpät ovat kokeneet kovia – siis lähinnä tuloksellisesti. Lauantaina HPK kaatoi Kärpät tylysti 4-0 ja eilen kyyti oli kylmää Mikkelissä, kun Jukurit nöyryytti Kärppiä lukemin 5-1.

Mainos:

Tänään on Kärpillä tiedossa kova ottelu Turussa TPS:n vieraana, joka on päässyt kovaan liitoon. Manner on kovan paikan edessä Kärppien penkin takana, sillä jossain vaiheessa voi Kärppienkin johdossa loppua kärsivällisyys päävalmentajan kanssa, joka tulee jättämään joukkueen tämän kauden päätyttyä.

Mm. Twitterin puolella sosiaalisessa mediassa on puhuttu siitä, kuinka tänään on päävalmentajan viimeinen mahdollisuus saada tulos, muuten seurauksena on ulos. Nähtäväksi jää, kuinka illan ottelussa käy ja jos Kärpät häviää, onko Kärppien johto sosiaalisen median kärkkään kiekkokansan kanssa samoilla linjoilla.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Koronan vuoksi peräti kolme tälle päivää suunniteltua ottelua on peruttu. Niinpä tänään otteluohjelmassa on yhteensä neljä ottelua. Ottelut alkavat tuttuun tapaan kello 18:30.