Kun kulkee, niin kulkee – Kaapo Kähkönen ja uran toinen nollapeli

jaakiekkokaudet Kaapo Kähkönen

Kaapo Kähkönen on esittänyt tällä kaudella erinomaisia otteita Minnesota Wildin maalissa. Kähkönen on noussut mukaan jopa keskusteluun vuoden parhaan tulokkaan palkinnosta.

Kaapo Kähkönen on tullut ryminällä mukaan NHL-vahtien joukkoon. Tällä kaudella 16 ottelussa pelannut Kähkönen on merkkauttanut jo kaksi nollapeliä ja mikä tärkeintä – peräti 12 voittoa.

Viime yönä Arizona Coyotesia vastaan NHL-uran 21:ssa ottelussa tuli tilille uran toinen nollapeli. Kiekot ovat tarttuneet hanskaan kunnioitettavalla 92,7 prosentin varmuudella ja kiekkoja selän taakse on päässyt keskimäärin vain 2,05 ottelua kohden.

Mainos:

Ei lainkaan hassumpi saldo. Kähkönen on aivan ansaitusti noussut mukaan keskusteluun myös Calder Trophyn ehdokkaana. Calder jaetaan kauden päätteeksi parhaalle tulokkaalle. Mukana keskustelussa on myös Kähkösen seurakaveri Kirill Kaprizov sekä Chicagon suomalaisvahti Kevin Lankinen.

Katso alla olevalta videolta viime yön huippuhetket Arizonan ja Minnesotan välisestä kohtaamisessa, kun Kähkönen nappasi kauden ja uransa toisen nollapelin.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Uran avausmaali NHL:ssä antaa odottaa vielä itseään. Mutta Kähkösen tietäen sellainenkin on tulossa vielä.