Katso video: Mikko Rantanen liekeissä kotikaukalossa – hattutemppu Nashville Predatorsin verkkoon

Mikko Rantanen NHL-kausi

Colorado Avalanche kohtasi viime yönä Nashville Predatorsin kotikaukalossaan. Suomalaisista Mikko Rantanen vietti neljän tehopisteen iltaa, jonka kruunasi hattutemppu.

Colorado Avalanche ja Nashville Predators ottivat toisistaan mittaa viime yönä Coloradon kotiottelussa Ball Arenassa.

Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt kotijoukkue otti heti ensimmäisessä erässä luulot pois vierailijalta. Mikko Rantanen viimeisteli ottelun avausmaalin ylivoimalla upealla ja taitavalla tavalla ohjaten kiekon maaliin. Ratkaisevan syötön osumaan antoi Gabriel Landeskog.

Rantanen osui toisessa erässä vielä toistamiseen. Reilut kaksi minuuttia ennen ensimmäisen erän loppua Rantanen nakutti kiekon jälleen ylivoimalla ohi David Rittichin.

Ottelun seuraavasta osumasta vastasi Nashville, kun toisessa erässä Luke Kunin iski kavennusosuman. Eeli Tolvaselle merkittiin osumaan syöttöpiste. Kavennusosumasta ei kuitenkaan kauaa ehtinyt vierasjoukkue nauttia, kun Bowen Byram vei Avalanchen jälleen kahden maalin karkumatkalle. Toisessa erässä ei enempää maaleja nähty vaan kolmanteen erään lähdettiin Coloradon 3-1 -johdossa.

Kolmannen erän ensimmäisestä osumasta vastasi jälleen kotijoukkue. Valeri Nichushkin iski kiekon neljättä kertaa Nashvillen maaliin, Mikko Rantanen merkkautti osumaan syöttöpisteen. Viitisen minuuttia ennen ottelun loppua Rantanen viimeisteli hattutemppunsa iskien ottelun viidennen maalin.

Ottelussa nähtiin vielä yksi osuma kumpaakin päätyyn, Coloradon kuudennesta osumasta vastasi Tyson Jost ja Nashvillen laihaksi lohduksi jääneen toisen osuman viimeisteli Matt Duchene. Loppulukemiksi taululle jäivät siis 6-2.

Mikko Rantanen iski hattutempun Nashville Predatorsin verkkoon:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan NHL:n Twitter-tililtä.

Rantanen on nyt iskenyt 15 pelaamassaan ottelussa komeat tehot 10+8=18. Rantanen on jo nimetty Suomen olympiajoukkueeseen, eli Coloradon hyökkääjän otteista saadaan nauttia Pekingin kisoissa helmikuussa 2022, mikäli hän on kunnossa.