Mitä ihmettä? Brendan Lemieux puraisi vastustajaa – katso video!

Brendan Lemieux

Brendan Lemieux ja Brady Tkachuk ottivat toisistaan mittaa nyrkein viime yönä. Tappelun päätteeksi Lemieux puraisi vastustajaansa.

Ottawa Senatorsin ja Los Angeles Kingsin välisessä ottelussa viime yönä tunteet kävivät kuumina. Kingsin 4-2 -voittoon päättyneessä ottelussa heiluivat myös nyrkit.

Kolmannessa erässä nähtiin tappelu Brendan Lemieuxin ja Brady Tkachkukin välillä joiden välillä on ennenkin kipinöinyt. Itse tappelussa ei mitään erityistä ollut. Tosin tappelupukarit eivät meinanneet päästää toisistaan irti, vaikka tuomarit väliin tulivatkin.

Kun tuomarit pitivät Tkachukia maassa, Kingsin Lemieux päätti puraista vastustajaansa käteen. Myös ottelun selostajat huomioivat tilanteen lähes heti sen tapahduttua. Voit katsoa videon koko tilanteesta alta.

Brendan Lemieux puraisee Brady Tkachukia tappelun päätteeksi:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Kummallekin tuomittiin tilanteesta 2+2 minuuttia väkivaltaisuudesta, jonka lisäksi Lemieux’lle tuomittiin ulosajo.