Selostajat ja asiantuntijat olympialaisiin valittu – kova ja nimekäs kattaus tarjolla

Olympialaisten selostajat ja asiantuntijat

Olympialaisten selostajat ja asiantuntijat Pekingin olympialaisiin 2022 on valittu. Tarjolla on kova ja nimekäs kattaus niin selostajia kuin myös asiantuntijoita.

Discovery Finland on julkaissut olympialaisten selostajat sekä asiantuntijakatraan Pekinginssä helmikuussa 2022 pelattaviin olympialaisiin.

Leijonien ottelut selostaa Oskari Saari. Saaren asiantuntijana otteluissa toimii Kimmo Timonen. Naisleijonien otteluissa äänenä on Juhavaltteri Salminen, joka saa viereensä asiantuntijaksi Terhi Mertasen. Turnauksessa jääkiekon osalta muut selostajat ovat Nuutti Vihtilä sekä ruotsiksi selostava Julius Vauhkonen.

Mainos:

Studiotiimit sen sijaan ovat täynnä huippunimiä. Studioisäntänä toimii Juhani Henriksson ja miesten otteluissa studiossa asiantuntijoina ovat Teemu Selänne, Tuomas Grönman, Antti-Jussi Niemi sekä Jussi Jokinen. Naisten tiimiin kuuluvat Oona Tolppanen, Anniina Rajahuhta sekä Saija Tarkki.

Pekingissä paikan päällä kaukalon laidalla nähdään Oskar Osala, joka hoitaa otteluiden kommentoinnit jään tasosta sekä haastattelee pelaajia.

Kun olympialaiset käynnistyvät, TV5 näyttää kaikki Leijonien ottelut ilmaiseksi suorana televisiosta. Myös välierät sekä finaalit televisioi TV5. Discovery+ näyttää kaikki olympialaisten jääkiekko-ottelut suorana.