Venäjän EHT-turnauksen otteluohjelma julkaistu – mukana yllätysjoukkue

Suomi - Ruotsi - Suomi Leijonien ottelut ilmaiseksi mm-kisat Venäjän EHT-turnauksen otteluohjelma

Venäjän EHT-turnauksen otteluohjelma on julkaistu. Kauden toisessa EHT-turnauksessa on mukana yllätysjoukkue, kun Venäjällä pelattavassa turnauksessa nähdään myös Kanada.

Leijonien matka kohti helmikuussa pelattavia olympialaisia ja keväällä pelattavia kotikisoja jatkuu joulukuussa Venäjän EHT-turnauksessa, Channel One Cupissa. Venäjän EHT-turnauksen otteluohjelma on julkaistu.

Kauden toisessa EHT-turnauksessa on mukana yllättävä joukkue. Joulukuun turnauksessa kaukalossa nähdään nimittäin myös Kanada. Venäjän turnaus viedään läpi siis viiden maan voimin.

Mainos:

Ottelumäärä jokaisella joukkueella on kuitenkin EHT:lta tuttu kolme ottelua joukkuetta kohden. Leijonat kohtaa Kanadan lauantaina. Venäjällä pelattavassa turnauksessa ei tulla näkemään ollenkaan perinteistä Suomi – Ruotsi -ottelua.

Venäjän EHT-turnauksen otteluohjelma:

Ke 15.12. klo 17.30 Venäjä-Kanada

To 16.12. klo 17.30 Venäjä-Ruotsi
To 16.12. klo 19.00 Tshekki-Suomi (ottelu pelataan Prahassa)

Pe 17.12. klo 14.00 Kanada-Ruotsi

La 18.12. klo 10.00 Suomi-Kanada
La 18.12. klo 14.30 Tshekki-Venäjä

Su 19.12. klo 10.00 Tshekki-Ruotsi
Su 19.12. klo 14.30 Venäjä-Suomi

Leijonien ottelut ovat katsottavissa ilmaiseksi televisiosta TV5 -kanavalta. Kaikki EHT-ottelut koko kauden ajan ovat katsottavissa netistä maksullisesta Discovery+ -palvelusta.

Leijonien osalta meneillään oleva maajoukkuekausi on erityisen merkittävä. Jokaiselle maalle mielenkiintoisten olympialaisten lisäksi keväällä on luvassa kotikisat, jotka pelataan Tampereella ja Helsingissä.