Katso video: Niko Ojamäki onnistui taas maalinteossa – maalipörssin kärkinimi hurjassa vireessä

Niko Ojamäki

KHL:ssä HK Vitjazia edustava suomalaishyökkääjä Niko Ojamäki on suorastaan ilmiliekeissä. Maalipörssin kärkinimi onnistui tänään tekemään jälleen maalin.

32 KHL-ottelussa tällä kaudella yhtä monta pistettä tehnyt suomalaishyökkääjä Niko Ojamäki jatkaa vakuuttavia otteitaan. Maalipörssin kärjessä viilettävä Ojamäki iski kauden maalin numero 21 tänään Ufan verkkoon vieraskaukalossa pelatussa ottelussa.

https://twitter.com/khl_eng/status/1463890181786902533

Mikäli twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Mainos:

Ojamäki on nakuttanut tällä kaudella tehot 21+11=32. Näillä tehoilla maalipörssin kärkipaikan lisäksi irtoaa pistepörssissä viides sija.

Suomalaishyökkääjä oli mukana myös Leijonien paidassa Karjala-turnauksessa. Tuossa EHT-kauden avanneessa turnauksessa Ojamäki onnistui nakuttamaan yhden maalin, kun hyökkääjä nakutti komean osuman Tshekin verkkoon.

Ojamäki on varmasti yksi potentiaalinen nimi Jukka Jalosen papereissa, kun Pekingin Olympialaiset lähestyvät. Vaikka Suomen hyökkäysosastoon löytyy laatua NHL:stäkin, ei ole poissuljettua, että Leijonissa nähtäisiin helmikuussa myös Euroopan kaukaloissa loistaneita pelaajia.