Mikko Rantanen ylsi upeaan rajapyykkiin – oli myös mukana aloittamassa joukkokahakkaa

Mikko Rantanen

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen on ilmiliekeissä NHL:ssä. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ottelussa Florida Panthersia vastaan suomalainen nakutti kolme syöttöpistettä ja rikkoi NHL:ssä komean rajapyykin.

Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä rikkoi NHL:ssä komean rajapyykin. Avalanchen suomalaistähti iski ottelussa kolme syöttöpistettä ja rikkoi täten 200 syöttöpisteen rajan NHL:ssä.

Rantasella kesti rajapyykin rikkomisessa vain 355 ottelua. Edes Avalanchen supertähti Nathan MacKinnon ei ole kyennyt keräämään 200 syöttöpistettä yhtä nopeasti.

Mainos:

Colorado onnistui kotikaukalossaan kaatamaan Florida Panthersin lukemin 3-2. Coloradon Andre Burakovsky iski ottelussa hattutempun ja Rantanen oli syöttäjänä jokaisessa osumassa. Voit katsoa alla olevalta videolta Rantasen tehoilut ja Burakovskyn hattutempun.

Mikko Rantanen iski kolme syöttöpistettä – katso video:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Rantanen on onnistunut tällä kaudella iskemään 27 (12+15) tehopistettä. Näillä tehoilla irtoaa Avalanchen sisäisessä pistepörssissä toinen sija, eniten pisteitä on nakuttanut Nazem Kadri (11+23=34).

Rantanen oli ottelussa mukana niin hyvässä kuin pahassakin. Ottelussa tunteet kävivät kuumina läpi ottelun ja päätössummerin soitua jäähyaitiosta vapautunut Rantanen kävi kiinni Floridan MacKenzie Weegariin. Keskialueella saatiin tilanteen seurauksena käyntiin pystypaini, vaikkakaan nyrkit eivät heiluneet. Voit katsoa videon tilanteesta alta.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Mikko Rantanen on yksi kolmesta pelaajasta, joka nähdään kaukalossa Pekingissä, kun olympialaiset 2022 käynnistyvät. Leijonien joukkueeseen Rantasen lisäksi on nimetty Sebastian Aho sekä Aleksander Barkov.