Colorado Avalanche nappasi tärkeän jatkoaikavoiton – Mikko Rantanen ratkaisi komealla yksilösuorituksella

Mikko Rantanen jatkoaikaratkaisu

Colorado Avalanche kaatoi myöhään sunnuntai-iltana Edmonton Oilersin jatkoajalla lukemin 6-5 komean nousun jälkeen. Ottelun ratkaisijaksi nousi hienolla yksilösuorituksella suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen.

Myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa nähtiin kamppailu Colorado Avalanchen ja Edmonton Oilersin välillä, joka ei taatusti jättänyt ketään kylmäksi.

Ottelussa nähtiin yhteensä 11 maalia ja kotijoukkueelta huikea nousu, jota tähdittivät ottelun suomalaiset. Colorado oli kolmannessa erässä kahden maalin takaa-ajoasemassa, mutta Artturi Lehkonen toi joukkueensa tasoihin nelisen minuuttia ennen päätössummeria. Voittomaali jatkoajalla lähti Mikko Rantasen lavasta, joka naulasi ottelusta voiton joukkueelleen komealla yksilösuorituksella.

Voitto oli Avalanchen pudotuspelipaikan kannalta tärkeä. Ero takana vaanivaan Calgary Flamesiin kasvoi nyt neljään pisteeseen.