Leijonistakin tuttu kokenut hyökkääjä pimahti SHL:ssä tuomareille – hakkasi pleksejä ja raivosi itselleen ulosajon

Mikael Ruohomaa raivoaa itselleen ulosajon

Leijonista tuttu suomalaishyökkääjä Mikael Ruohomaa pimahti tuomaristolle pahemman kerran lauantai-iltana SHL:ssä. Leksandia edustava Ruohomaa ei ollut tyytyväinen tuomareiden toimintaan ja raivosi itselleen ulosajon.

Suomen joukkueessa MM-hopeaa keväällä 2021 voittaneelle Mikael Ruohomaalle tuomittiin hänelle SHL-kauden ensimmäinen ulosajo lauantain ottelussa Brynäsiä vastaan.

Leksand johti ottelua lukemin 2-0 ja Brynäsin maali ammotti tyhjänä. Ruohomaa luisteli kohti maalia ja oli iskemässä kiekkoa tyhjään nuottaan. Brynäsin pelaajat saivat kuitenkin riistettyä kiekon suomalaiselta tuomariston mukaan puhtaasti, mutta Ruohomaa oli tilanteesta toista mieltä.

Mainos:

Suomalainen menetti tilanteessa täysin malttinsa. Ruohomaa meni välittömästi tuomarin juttusille ja sai huutelustaan jo rangaistuksen. Ensimmäisestä jäähystä tulistunut Ruohomaa sai vain lisää vettä myllyynsä ja alkoi hakkaamaan kaukalon pleksejä mailallaan. Tämä riitti ottelun tuomaristolle, joka lähetti kokeneen suomalaishyökkääjän suihkun puolelle.

Mikael Ruohomaa raivoaa itselleen ulosajon

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.