Mikko Rantanen heti mielettömässä vireessä! – Tehtaili pisteet 2+2 kauden avauksessa

Mikko Rantanen Colorado Avalanche

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen oli hurjassa iskussa, kun hänen joukkueensa avasi NHL:n runkosarjan Los Angeles Kingsin vieraana.

Rantanen tehtaili illan aikana peräti neljä pistettä. Hän osui itse kahdesti, minkä lisäksi tilille merkittiin kaksi syöttöpistettä.

Colorado avasi maalinteon ajassa 7:25, kun Rantasen maalin takaa lähtenyt syöttö löysi Nathan MacKinnonin ja tämä painoi limpun uuniin. Toisen erän alussa johto kasvoi ylivoimalla kahteen Cale Makarin viivavedon löytäessä osoitteensa. Rantaselle merkittiin osumaan kakkossyöttö.

Vain hetki tämän jälkeen oli Rantasen vuoro osua, kun hänen tulinen rannelaukauksensa upposi vastustamattomasti Kingsin häkkiin.

Kings teki ottelusta vielä pelin; se tuli toisessa erässä jo maalin päähän Carl Grundström ja Quinton Byfieldin osumilla.

Päätöserässä Rantanen kuitenkin ohjasi illan toisen osumansa sisään ja lopetti samalla isäntien pyristelyt. Miles Wood sinetöi 2-5-päätösnumerot tyhjiin.