Miro Heiskaselle upea kunnia – kerää ylistystä parhaiden pelaajien joukossa

Miro Heiskanen miro heiskaselle NHL

Dallas Starsin kanssa kesällä pitkän ja rahakkaan jatkosopimuksen tehnyt Miro Heiskanen kerää ylistystä rapakon takana.

NHL Network listaa NHL:n parhaita pelaajia tuttuun tapaan ennen kauden alkua. Sijoilta 40-31 löytyy myös suomalaisväriä.

Dallas Starsin kanssa pitkän ja rahakkaan jatkosopimuksen kanssa allekirjoittanut Miro Heiskanen on nimittäin listattu koko sarjan 32 parhaaksi pelaajaksi NHL:ssä.

Mainos:

Heiskasen osalta listauksessa nostetaan tehopisteiden osalta esille myös suomalaispuolustajan loistava luistelukyky. Heiskanen ei ota paljoa jäähyjä, joka on suurimmalta osin hänen mahtavan luistelunsa ansiota.

NHL:ssä on seitsemän puolustajaa, jotka ovat edellisen kolmen kauden aikana onnistuneet tekemään yhteensä vähintään 90 tehopistettä sekä jääneet samalla aikavälillä alle 50 jäähyminuuttiin. Heiskanen on yksi näistä seitsemästä puolustajasta.

Heiskanen voidaan hyvinkin tulevaisuudessa nähdä kyseisessä listauksessa vielä korkeammallakin. Hän tulee olemaan yksi Starsin isoista kulmakivistä vielä vuosia ja kuten NHL Network myös kirjoittaa, on Heiskasessa vielä runsaasti potentiaalia kasvaa pelaajana.

Viime kaudella Starsin luottopuolustaja nakutti 55 ottelussa tehot 8+19=27. Tehot ovat puolustajalle varsin kelvolliset, mutta Heiskasen potentiaali huomioiden vähän vaisut.

Miro Heiskanen on suuressa osassa myös helmikuun olympialaisissa Pekingissä, kun Suomen joukkue luistelee kaukaloon taistelemaan olympiakullasta. NHL-pelaajien osallistuminen olympialaisiin varmistui syyskuun alussa.

NHL-kausi 2021-22 alkaa runkosarjan osalta 13.10. kahdella ottelulla. Avausottelussa toisensa kohtaavat Tampa Bay Lightning ja Pittsburgh Penguins ja myöhemmin avauspäivänä toisistaan mittaa ottavat NHL:n uusimmat joukkueet eli Vegas Golden Knights sekä debyyttikautensa aloittava Seattle Kraken.