Miro Heiskaselle turnauksen avausmaali – peli tasoihin Yhdysvaltoja vastaan upealla rystylaukauksella

Miro Heiskanen

Miro Heiskanen avasi turnauksen maalitilinsä semifinaalissa Yhdysvaltoja vastaan. Heiskanen tasoitti ensimmäisessä erässä tilanteeksi 1-1.

Suomen ja Yhdysvaltojen välinen ensimmäinen erä tarjosi aihetta juhlaan myös kotiyleisölle. Leijonat joutui takaa-ajajaksi vain noin minuutin pelin jälkeen, kun Nate Schmidt vei USA:n 1-0 -johtoon.

Suomi tuli kuitenkin ensimmäisessä erässä tasoihin. Miro Heiskasen nimi merkittiin maalintekijöiden joukkoon ensimmäistä kertaa tässä turnauksessa. Heiskanen pääsi Leijonien pitkän pyörityksen päätteeksi nousemaan viivasta USA:n maalille ja nosti kiekon upealla rystylaukauksella maaliin.

Miro Heiskanen nostaa Leijonat tasoihin upealla osumalla

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

USA pääsi ensimmäisen erän lopussa vielä ylivoimalle, mutta Suomen alivoima kesti Yhdysvaltojen yritykset. Näin ollen ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tasatilanteessa 1-1.