Yksi tärkeä sivujuonne on unohtunut Suomen A-lohkon tilannetta puidessa – syntyykö todellinen megayllätys?

A-lohkon tilanne Tanska Kanada MM-kisat 2024

Suomen A-lohkon tilannetta on niin meidän kuin muidenkin medioiden toimesta käyty tiuhaan läpi, ja kaikille on varmasti selvää, mitkä panokset ovat kahteen viimeiseen otteluun.

Nopea kertaus niille, joille asia ei kuitenkaan ole täysin selvä: Suomen on napattava kahdesta jäljellä olevasta ottelustaan vähintään neljä pistettä. Loogisin tie tähän olisi voitto Tanskasta ja vähintään yhden pisteen kairaaminen Sveitsiltä. Tässä oletuksena on, että Itävalta kaataa Iso-Britannian.

– Mutta entäpä me?, kysellään varmasti Tanskan leirissä.

Mainos:

Tärkeä sivujuonne on nimittäin lähes tyystin unohtunut. Tanska ei suinkaan ole vielä ulkona jatkopeleistä. Sillä on jäljellä enää yksi ottelu, mutta mikäli se onnistuu voittamaan Suomen – ja Itävalta häviäisi Iso-Britannialle – lohkon neljännen puolivälieräpaikan nappaisikin Tanska.

Tässä skenaariossa toki Leijonat ei saisi ottaa kolmea pistettä Sveitsiltä.

Lätkäklubin tarjous: Nappaa 30€ ilmaisveto jääkiekkoon!

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Suomen voitolle Tanskasta kertoimen 1,22. Tanskan kerroin voitolle onkin sitten toista luokkaa. Mikäli uskot, että Tanska voisi yllä mainituista faktoista johtuen venyä jättiyllätykseen ja kaataa Leijonat, on rahat tulossa takaisin peräti 12-kertaisena.