Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina – yleisötilanne on yhä epäselvä!

Fan Zone MM-kisat 2023 alkulohkot Jääkiekon MM-kisat MM-kisojen yleisötilanne vielä auki kisat alkavat parin päivän päästä

Jääkiekon MM-kisat alkavat Latviassa perjantaina. Vaikka kisojen alkuun on enää kaksi yötä, on edelleen epäselvää, nähdäänkö kisoissa katsojia. MM-kisojen yleisötilanne voi hyvinkin ratketa vain hetki ennen kisoja.

Latvian opetus- ja kulttuuriministeriö ehdotti katsojien päästämistä halliin turvajärjestelyin, mutta maan pääministerille tämä ehdotus ei mennyt läpi. Latvian kisajärjestäjä on kuitenkin edelleen valmis parinkin päivän varoitusajalla aloittamaan lipunmyynnin.

Kisat alkavat kahden yön päästä perjantaina. Näillä näkymin kisat tullaan pelaamaan tyhjille katsomoille, mutta MM-kisojen yleisötilanne on kuitenkin vielä auki ja voi olla, että lipunmyynti päästään aloittamaan vasta avajaispäivänä.

Mainos:

Latvian yleisradioyhtiö LSM kertoo, että maan hallitus on jakautunut MM-kisojen katsojakysymyksen suhteen.

Latvian opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotuksen mukaan halliin voisi päästä katsojia, mikäli katsojilla olisi 48 tuntia ennen ottelua saatu negatiivinen todistus koronavirustestistä. Maan terveysministeri sen sijaan on sitä mieltä, että testejä ei voi näin suuressa mittakaavassa tiukassa aikataulussa suorittaa.

Tällä hetkellä MM-kisojen yleisötilanne näyttää siltä, että kisat pelataan tyhjille katsomoille. Tilanne voi kuitenkin muuttua hyvinkin nopeasti, sillä kisajärjestäjät ovat valmiita aloittamaan lipunmyynti hyvinkin lyhyellä aikataululla, mikäli siihen mahdollisuus aukeaa.

Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina 21. toukokuuta. Leijonat aloittaa oman kisarupeamansa 22. toukokuuta launtaina kun vastaan luistelee Yhdysvallat.

SUPERKISA! Veikkaa Leijonien loppusijoitus MM-kisoissa ja voita 4K-televisio jonka arvo on 1000 euroa! Tästä televisiosta kelpaa katsella tulevaisuudessa MM-kisoja tai vaikka sitten myöhemmin tänä kesänä alkavia jalkapallon EM-kisoja!