Suomi ja Ruotsi kohtaavat keskiviikkona – näin katsot ottelun TV:stä

Leijonien joukkue Harri Pesonen Suomi

Keskiviikkona päästään todistamaan mielenkiintoista koitosta, kun Suomi ja Ruotsi iskevät yhteen Nokia Arenan kirkkaissa valoissa.

Jääkiekon MM live stream: Suomi – Ruotsi

Leijonien ja Tre Kronorin välinen taisto ei jätä koskaan ketään kylmäksi. Tälläkin kertaa luvassa on taatusti trilleri, sillä molemmat ovat aivan turnauksen kärkimaita. Suomi on kenties hienoinen suosikki otteluun, mutta Ruotsi saa varmasti omat mahdollisuutensa voittoon.

Vaikka alkulohkossa ollaan vasta puolivälin paikkeilla, niin tässä taistellaan jo kynsin ja hampain lohkovoitosta. Se takaisin helpomman ottelun puolivälieriin, joten molempia maita varmasti kiinnostaa piikkipaikka.

Mainos:

Leijonat ei vielä tähän otteluun ehdi saamaan Miro Heiskasta, joka nähtänee kaukalossa ensimmäistä kertaa perjantaina Isoa-Britanniaa vastaan.

Suomen ja Ruotsin välinen ottelu käynnistyy keskiviikkona klo 20:20 ja sen katseluun on tarjolla monta erilaista tapaa. Maksullinen C More tarjoaa kattavan mahdollisuuden pelin katsomiseen, mutta tämän lisäksi tarjolla on erilaisia jääkiekon live stream -palveluita, joista ottelun näkee kokonaan ilmaiseksi. Myös MTV3 lähettää taiston TV:n kautta ilmaiseksi.

Alla maanantain Suomen ja USA:n välisen ottelun parhaat palat.