MM 2024: Tshekki – Suomi – näin katsot ottelun TV:stä

leijonat mm-leiriryhmä leijonien Tshekki

Tshekki ja Suomi kohtaavat jääkiekon MM-kisojen avauspäivänä, kun kiekko tippuu jäähän Prahan O2 Arenalla klo 21:20.

Kokoa MM-kisojen Fantasy-joukkue ja voita jopa 1000€!

Tshekin ja Suomen välisestä ottelusta ei tule tunnetta puuttumaan, sillä molemmat maat taistelevat turnauksesta mitaleista. Näin ollen keskinäisissä otteluissa haetaan asetelmia. Tunnelma tulee olemaan Prahassa mieletön, kun fanaattiset Tshekin fanit kannustavat omiaan.

Mainos:

Leijonat ei ole materiaalinsa puolesta turnauksen parhaimmistoa, joten joukkuepeli pitää saada hiottua aivan timanttiseksi. Turnauksen avausottelu toimii loistavana mittarina siitä, missä peli tällä hetkellä kulkee suhteessa vastustajiin.

Tshekin osalta kotiyleisö varmasti tuo hyötyä, mutta myös painetta. Mikäli peli ei kulje, niin fanit eivät epäröi kertoa mielipiteensä. Miten kisaisäntä onnistuu käsittelemään nämä paineet, kun kaikki odottavat menestystä.

Näin katsot Tshekki-Suomi-pelin TV:stä

TV-oikeudet ovat Viaplayn hallussa, mutta kanavapaketti maksaa kuukaudessa 44,99€. On kuitenkin ilmainen tapa seurata Leijonien otteita, koska MTV3-kanava näyttää kaikki Suomen pelit kanavallaan Antero Mertarannan selostuksella. Näin ollen Tshekin ja Suomen välinen ottelu on tarjolla perjantaina ilmaiskanavalta.