Uskomaton maali NHL:ssä – Flyersin Morgan Frost kikkaili kiekon jalkojensa välistä maaliin

Morgan Frost

Philadelphia Flyersin kanadalaishyökkääjä Morgan Frost taituroi jäätävän osuman Boston Bruinsin verkkoon NHL-kamppailussa.

Boston Bruins kohtasi NHL:ssä kotikaukalossaan Philadelphia Flyersin, ja runsasmaalinen kamppailu päättyi lopulta Bostonin voittoon lukemin 6-5. Ottelun komein maali meni kuitenkin vieraiden Morgan Frostin nimiin.

Boston johti ottelua maalein 5-3 viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Frost nosti jäätävällä tavalla omien jalkojensa välistä kiekon Bostonin reppuun ja toi joukkueensa maalin päähän. Boston iski kuitenkin vajaat kaksi minuuttia myöhemmin 6-4-osuman ja Flyers vielä hetkeä myöhemmin laihaksi lohduksi jääneen 6-5-kavennuksen.

Frost on iskenyt tällä kaudella 57 peliin pisteet 11+24=35. Hänen piste-ennätyksensä on viime kaudella syntynyt 19+27=46.