Kaikkien aikojen mahalasku! Naisleijonat koki karmaisevan tappion Japanille ja putosi A-lohkosta

Naisleijonat Susanna Tapani Naisten MM-kisat 2023

Suomen Naisleijonat koki sen historian nöyryyttävimmän tappion, kun Naisten MM-kisojen sijoitusottelussa Japani kaatoi Suomen voittolaukauskilpailun jälkeen.

Naisten MM-kisat päättyivät Suomen osalta historialliseen tappioon ja kaikkien aikojen farssiin, kun Naisleijonat koki Japanille tappion sijoitusottelussa voittolaukauskilpailun jälkeen.

Suomi hallitsi ottelua kaukalossa, mutta sunnuntaina peli oli todella tehotonta. Suomi laukoi Japanin maalia kohti peräti 61 kertaa, mutta yksikään laukaus varsinaisella peliajalla eikä jatkoajalla uponnut Japanin rysään.

Mainos:

Myöskään Japani ei maalinteossa onnistunut ja ratkaisua päädyttiin hakemaan voittolaukauskilpailusta. Naisleijonien ainoa onnistuja oli Noora Tulus ja kun Japani sai kiekon Anni Keisalan taakse kahdesti, nappasi Japani ottelusta voiton.

Suomi sai kiekon jatkoajalla maaliin, mutta lopulta osuma hylättiin.

Naisleijonat koki nöyryyttävän tappion – Japani A-lohkoon

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Tappio tarkoittaa Suomen kannalta sitä, että Naisleijonia ei nähdä tulevissa MM-kisoissa totuttuun tapaan A-lohkossa, jossa pelaa aina edellisten MM-kisojen viisi parasta joukkuetta. ”Suomen paikan” A-lohkossa saa siis viidenneksi sijoittunut Japani. Naisten MM-kisojen turnausjärjestelmässä A-lohkon kaikki joukkueet pääsevät pelaamaan suoraan puolivälieriin, B-lohkosta pudotuspeleihin jatkaa kolme parasta joukkuetta.