No nyt kulkee – Naisleijonat murskaamassa Venäjän olympiaurheilijoita

Naisleijonien kentälliset Naisleijonat naisten mm-kisat naisleijonien kapteenisto

Suomen naisten maajoukkue Naisleijonat pelaa alkulohkon viimeistä ottelua Venäjän olympiaurheilijoita vastaan. Suomi on saanut toden teolla pelinsä auki ja on nappaamassa voittoa alkulohkon viimeisestä ottelusta suorastaan näytöstyyliin.

Suomi lähti alkulohkon viimeiseen otteluun kolme tappiota niskassaan. Maanantain Sveitsi -tappio oli Naisleijonille todellinen shokkitappio eivätkä täten lähtökohdat suomalaisittain otteluun olleet hyvät. Tämän lisäksi Suomi päätti pelata ottelun kasvomaskit kasvoillaan venäläisten koronatartuntojen vuoksi.

Heikoista lähtökohdista ei kuitenkaan ollut tietoakaan. Suomi meni heti avauserässä 2-0 -johtoon, kun Sanni Rantala teki ensimmäisen osumansa arvokisoissa sekä kokenut Michelle Karvinen sai kiekon maaliin.

Toisessa erässä Naisleijonat lisäsi vauhtia entisestään ja Jenniina Nylund vei Suomen jo 3-0 -johtoon. Minnamari Tuominen lisäsi pitkien tarkastelujen ja venäläisten haaston jälkeen johtoa ja lukemat taululla olivat jo 4-0.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Venäjän olympiaurheilijat joutuivat alivoimalle epäonnistuneen haaston jälkeen. Naisleijonat käyttivät ylivoiman hienosti hyödyksi, kun Susanna Tapani onnistui ohjaamaan Jenni Hiirkikosken laukoman kiekon verkkoon.

Kahden pelatun erän jälkeen Suomi johtaa ottelua Venäjän olympiaurheilijoita vastaan 5-0. Ottelu on seurattavissa suorana ilmaiseksi televisiosta TV5 -kanavalta.