Naisten MM-kisat: Suomi – Tshekki – näin katsot ottelun TV:stä

Naisten MM-kisojen otteluohjelma Naisleijonien kentälliset Naisleijonat olympialaisiin Pasi Mustonen Suomen kentälliset Naisleijonat joukkue Jääkiekon naisten MM-kisat Tshekki

Naisleijonat aloittaa kisaurakkansa keskiviikkona klo 22:00, kun vastaan luistelee Tshekki. Näin katsot ottelun televisiosta.

Jääkiekon naisten MM-kisat 2024 käynnistyvät keskiviikkona kahdella ottelulla, kun ensiksi Tanska isännöi Ruotsia ja sen jälkeen Suomi ja Tshekki iskevät yhteen.

Yhdysvaltojen Uticassa pelattavaan turnaukseen Suomi lähtee haastajana, sillä Kanada ja USA ovat tietysti suurimmat mestarisuosikit. Viime MM-kisoissa Suomen urakka päättyi jo ennen välieriä, joten nyt paineet tuloksen parantamiseen ovat kovat. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu MM-pronssia viime vuonna voittanut Tshekki.

Mainos:

Viime vuonna Tshekki pudotti Naisleijonat ulos juuri puolivälierässä lukemin 2-1. Nyt varmasti halutaan antaa tuosta ottelusta revanssi ja saada lentävä startti turnaukseen.

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä ilmaiseksi TV:n puolelta. TV5-kanava vastaan televisioinnista, joten sieltä näet kaikki Suomen ottelut koko turnauksen ajan. Ottelu alkaa klo 22:00, mutta lähetys käynnistyy ennakkostudiolla jo klo 21:45. Myös ottelun jälkeen luvassa on studio, jossa asiantuntijat kertaavat tapahtumat läpi.