NHL-pelaajilta löytyi testeissä yhteensä 26 koronavirustartuntaa

U18 Liiga Olympialaiset Jokereiden Suomi jääkiekkovedonlyönti mobiilisovellukset Miro Aaltonen Jukurit Olli Palola Tappara Seattlen Sibir NHL Jeff Bezos Suomen Cup TPS KalPa Buffalo Sabres

NHL aloitti koronaviruksen testiohjelman 8. kesäkuuta, kun joukkueille annettiin lupa aloittaa vapaaehtoinen pienryhmäharjoittelu.

Sarja julkaisi testien tuloksia maanantaina, jolloin se ilmoitti tehneensä yhteensä yli 1450 testiä pelaajille.

Testiohjelman aikana on todettu koronavirustartunta yhteensä 15 pelaajalla. Tämän lisäksi testausohjelman ulkopuolella on todettu tartunta yhteensä 11 pelaajalla. Näin ollen NHL-pelaajien joukosta on löytynyt yhteensä 26 tartuntaa.

Mainos:

Testeissä koronaviruksen saaneet pelaajat ovat vetäytyneet vapaaehtoiseen karanteeniin ja pelaajat palaavat seurojen toimintaan mukaan, kun se on mahdollista viranomaisten antamien koronamääräysten puitteissa.

Maailman parhaan kiekkosarjan kausi on jatkumassa seuraavaksi pudotuspeleillä, johon pääsi mukaan 24 parasta joukkuetta. Näiden seurojen harjoitusleirien on määrä käynnistyä 10. heinäkuuta. Sen sijaan pudotuspelien alkamisesta ei ole annettu vielä tarkempia aikatauluja.