NHL:n Trade Deadline tarjosi mielenkiintoisia siirtoja

NHL Trade Deadline sami vatanen

NHL:n Trade Deadline tarjoili tänäkin vuonna monia mielenkiintoisia siirtoja, eikä suomalaispeluritkaan välttyneet maiseman vaihdolta.

NHL:n siirtotakaraja umpeutui maanantaina ja tänäkin vuonna aktiivisinta liikehdintää nähtiin aivan viimeisenä päivänä.

Carolina Hurricanes teki mielenkiintoisia siirtoja, joilla se vahvisti niin hyökkäysvoimaansa kuin puolustuspelaamistakin. Hurrikaanipaitaan matkasivat Florida Panthersin hyökkääjä Vincent Trocheck sekä New Jersey Devilsin puolustaja Sami Vatanen.

Mainos:

On myös mielenkiintoista nähdä, miten Montreal Canadiensin riveissä pirteästi esiintynyt Ilya Kovalchuk jatkaa, sillä hän pääsi maanmiestensä Alexander Ovechkinin sekä Jevgeni Kuznetsovin seuraksi Washington Capitalsiin.

Ehkäpä suurimpana ”siirtopommina” tämän vuoden Trade Deadlinella pidettiin kuitenkin maalivahti Robin Lehnerin siirtymistä Chicago Blackhawksista Vegas Golden Knightsiin.

Kaikkiin siirtoihin voit syventyä NHL:n nettisivujen Trade Tracker -osiossa!

KHL:ssä pudotuspelit ovat jo oven takana, eikä Liigassa tai NHL:ssäkään kevään huipennus ole enää kaukana. Tämä tarkoittaa sitä, että myös MM-kisat lähestyvät! Kisoja odotellessa voit esimerkiksi tutustua sivuiltamme löyvään otteluohjelmaan.