Tshekkiläistoimittaja listasi viisi seurattavaa pelaajaa olympialaisista – yksi suomalainen mukana

Niko Ojamäki

Tshekkiläistoimittaja Robert Zaruba on listannut viisi seurattavaa pelaajaa Pekingin olympialaisista. Mukana on Leijonien joukkueesta yksi pelaaja, kun huipputulosta takonut Niko Ojamäki on nostettu mukaan listalle.

Pekingin olympialaiset lähestyvät ja spekulaatiot jääkiekon osalta joukkueista käyvät kuumana. NHL-pelaajia ei tulla olympiakaukalossa näkemään, mutta AHL-pelaajia on mahdollisesti matkaamassa Pekingiin. AHL:stä Suomellekin olisi luvassa useita vahvistuksia.

Tshekkiläistoimittaja Robert Zaruba on listannut kisojen TOP5 seurattavat pelaajat. Listalle mahtuu myös yksi suomalainen, nimittäin Niko Ojamäki, joka on takonut erittäin kovaa tulosta KHL:ssä. Ojamäki on onnistunut tällä kaudella mainiosti myös Leijonien paidassa EHT:llä.

Mainos:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Olympiajääkiekon suurimmaksi tähdeksi Zaruba povaa Moskovan Dynamon Vadim Shipachyovia, joka on tehtaillut KHL:ssä hirmutehoja kaudesta toiseen. Venäläistähti teki pikaisen visiitin myös NHL:ään kaudella 2017-18, mutta palasi kesken kauden kotimaan kaukaloihin.