Tehdäänkö modernin ajan historiaa? Norjalla ei yhtään laukausta kahden erän jälkeen

Norjalla Pikkuleijonat Juraj Slafkovsky Topi Rönni Rasmus Kulmala Lukko 2-divisioonassa Jääkiekon MM-kisat Nuorilla Leijonilla Saksa Topi Rönni Sanni Hakala Praha TUTOn Tappara SM-liigapelaaja CSKA Moskovalta Jääkiekon Alex Galchenyuk nettipelit Liigalta Entinen SM-liigapelaaja Ehdoton vankeusrangaistus entinen liigapelaaja murtautui taloon Fani voittaa auton Ilmaveivimaali Eemeli Räsänen Väkivaltaa Tappara Liigassa Aron Kiviharju Janne Laakkonen Austin Watson Jääkiekon Suomi Aleksei Zhamnov Dominik Hasek Salavat Johan Motin Kärpät - Ilves Aatu Räty Juhamatti Aaltonen suomalaiset Hartwallin Jutila Markus Granlund Raimo Summanen Liigapörssi pilalle jääkiekko Liiga kolmosdivisioona New York Islanders KooKoo Ässät HIFK Dale Hawerchuk KalPa TPS NHL Markus Granlund Nigel Dawes NHL-seura Jokerit Tallinnassa IIHF Tappara Liiga mestis HPK dopingpanna CHL Lukas Radil SKA Pietari TPS Lukko Andreas Lilja nhl jääkiekko liiga khl Harri Tikkanen Aleksi Peltonen TUTO

Norja on ollut totaalisen vailla mahdollisuuksia torstai-iltana Kanadaa vastaan, sillä maalla ei ole ainuttakaan laukausta 40 minuutin jälkeen.

Kanadan ja Norjan välinen ottelu on ollut suorastaan epäreilua seurattavaa, sillä Kanada on jyrännyt aivan historiallisella tavalla. Vaikka lukemat ovat kahden erän jälkeen vain 2-0, niin Norjan alakulosta kaiken kertoo se, että maa ei ole saanut 40 minuutin jälkeen ainuttakaan vetoa maalia kohti.

Edes avauserässä vetoja ei saatu aikaiseksi, vaikka Norja pääsi pelaamaan neljä minuuttia ylivoimaa. Maa onkin lähellä tehdä kyseenalaista historiaa. Vuonna 2021 Tanska jäi Sveitsiä vastaan neljää laukaukseen. Tuo on modernin ajan pienin laukaisumäärä joukkueelta yhdessä ottelussa. Nyt Norjan pitäisi saada päätöserässä viisi laukausta, jotta Norja välttää tuon karun kohtalon.

Toisaalta jos ajatellaan yltiöpositiivisesti, niin tilanne voi myös olla se, että ensimmäinen laukaus menee maaliin ja Kanadan maalivahdin torjuntaprosentti olisi 0. Siltä kantilta historiallisen jännittävä kolmas erä on tuloillaan.