Jäätävä katastrofi! Nuoret Leijonat koki shokkitappion MM-kisoissa

Nuoret Leijonat koki todellisen katastrofin keskiviikkona, kun Suomi kärsi todellisen shokkitappion Saksalle numeroin 4-3.

Suomi lähti valtavana ennakkosuosikkina keskiviikon otteluun, sillä Saksa ei ollut koskaan aikaisemmin voittanut Suomea U20 MM-kisoissa.

Alku oli kuitenkin Suomelle shokeeraava, sillä Saksa tuli ryminällä kaukaloon. Palkinto tuli vajaan kuuden minuutin pelin jälkeen, kun Veit Oswald onnistui maalinteossa. Nuorten Leijonien tasoitus tuli nopeasti, sillä Tommi Männistö osui vain reilut pari minuuttia myöhemmin.

Toisessa erässä nähtiin heti alussa kunnon maali-iloittelu, kun Suomi osui kahdesti ja Saksa kertaalleen. 3-2-johdossa näytti jo siltä, että Suomi saisi juonesta kiinni ja menisi menojaan. Saksalta nähtiin kuitenkin tehohetki vielä toisessa erässä, kun joukkue iski reilussa minuutissa kaksi maalia.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten Saksa nappasi historian ensimmäisen voiton Suomesta U20 MM-kisoissa. Suomelle tappio oli jo toinen perättäinen turnauksessa, mikä vaikeuttaa todella paljon mahdollisia pudotuspelejä, joihin nyt pitää ensiksi selvitä.