Nuorten MM-kisat tarjoili ensimmäisen suuren yllätyksen – Tshekki kaatoi Venäjän!

Nuorten U20 MM-kisat Nuorten MM-kisat

Nuorten MM-kisat tarjoili ensimmäisen jättiyllätyksen, kun Tshekki onnistui kaatamaan aikaisin Suomen aikaa maanantaiaamuna pelatussa ottelussa Venäjän.

Kolme kisapäivää se otti, että Nuorten MM-kisat tarjosivat ensimmäisen suuren yllätyksen kisoissa. Slovakian voitto Sveitsistä oli jo pieni yllätys heti kisojen ensimmäisessä ottelussa, mutta Tshekin voitto Venäjästä voidaan laskea jo suuryllätykseksi.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisessa erässä Filip Koffer avasi maalihanat ja vei Tshekin 1-0 -johtoon. Toisen erän alkupuolella Martin Lang sai kiekon Venäjän maaliin ja Tshekki siirtyi 2-0 -johtoon.

Nämä lukemat säilyivät taululla ottelun loppuun saakka ja näin Tshekki nollasi Venäjän ja vei täyden pistepotin mukaansa.

Nuorten MM-kisat jatkuvat Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä kello 01:00, kun Itävalta ja Ruotsi kohtaavat toisensa. Yön toinen ottelu alkaa kello 04:30 kun Slovakia ja Saksa ottavat mittaa toisistaan.

Kaikki ottelut näkyvät D Play -palvelusta. Suomen ottelut ilmaiseksi näyttää tv-kanava TV Viisi.