Viimeistä viedään, Nuoret Leijonat – pronssiottelussa Suomi – Venäjä

Nuorten Leijonien otteluohjelma Nuoret Leijonat Suomen kentälliset Tyttöleijonat Pikkuleijonat Venäjä ja Valko-Venäjä Suomen jääkiekkoliitto Leijonien Suomen kentälliset miesten Nuoret Leijonat Venäjä - Suomi Jääkiekon MM-kisat Suomi - Venäjä Kanada - Ruotsi Nuoret Leijonat EHT Jääkiekkoliitto Leijonat koronatilanne

Suomi U20 kärsi Yhdysvaltoja vastaan pelatussa välierässä kirvelevän tappion. Haavoja on nuoltu alle vuorokauden ajan, kun kello 00:30 putoaa pronssiottelussa kiekko jäähän ja käyntiin lyödään Suomi – Venäjä. Nuorten U20 MM-kisat huipentuvat siis tulevana yönä.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Discovery+:n Twitter-tililtä.

Ottelusta on luvassa ennakolta tasainen. Kumpikin joukkue koki pettymyksen välierässä, mutta kummallekaan joukkueelle pääsy mitalipeleihin ei ollut kirkossa kuulutettua – niinpä mitalit varmasti kiinnostavat kumpaakin joukkuetta.

Mainos:

Suomen tie mitalipeleihin on ollut hieno. Alkulohkossa vain yksi tappio, kisoissa voitosta voittoon kulkeneelle Kanadalle. Puolivälierissä upealla tavalla Ruotsi kumoon ja Yhdysvaltoja vastaan upea taistelu välierissä. Kirvelevä tappio, jossa Nuoret Leijonat kaatuivat saappaat jalassa.

Venäjälle pronssipeli on varmasti pettymys. Välierässä Kanadaa vastaan se oli täysin aseeton ja isäntämaa laittoi Suomen itänaapurin nippuun tylysti lukemin 5-0. Ei ehkä ne kaikista ihanteellisimmat lähtökohdat pronssiottelulle.

Kävi tulevan yön otteluissa miten tahansa, fakta on se, että takana on jälleen yhdet upeat junnukisat. Monella tapaa poikkeukselliset, mutta kyllähän sitä saatiin taas nauttia laatulätkästä.

Suomi – Venäjä alkaa loppiaisyönä kello 00:30. Ottelun näyttää televisiosta ilmaiseksi TV5. Kisat näkyvät myös netistä maksullisen D Play -palvelun kautta.

Vielä kerran, Nuoret Leijonat!