Paras vedonlyöntisivusto jääkiekkoon — vinkit sivuston valintaan

Juraj Slafkovsky Topi Rönni Rasmus Kulmala Lukko 2-divisioonassa Jääkiekon MM-kisat Nuorilla Leijonilla Saksa Topi Rönni Sanni Hakala Praha TUTOn Tappara SM-liigapelaaja CSKA Moskovalta Jääkiekon Alex Galchenyuk nettipelit Liigalta Entinen SM-liigapelaaja Ehdoton vankeusrangaistus entinen liigapelaaja murtautui taloon Fani voittaa auton Ilmaveivimaali Eemeli Räsänen Väkivaltaa Tappara Liigassa Aron Kiviharju Janne Laakkonen Austin Watson Jääkiekon Suomi Aleksei Zhamnov Dominik Hasek Salavat Johan Motin Kärpät - Ilves Aatu Räty Juhamatti Aaltonen suomalaiset Hartwallin Jutila Markus Granlund Raimo Summanen Liigapörssi pilalle jääkiekko Liiga kolmosdivisioona New York Islanders KooKoo Ässät HIFK Dale Hawerchuk KalPa TPS NHL Markus Granlund Nigel Dawes NHL-seura Jokerit Tallinnassa IIHF Tappara Liiga mestis HPK dopingpanna CHL Lukas Radil SKA Pietari TPS Lukko Andreas Lilja nhl jääkiekko liiga khl Harri Tikkanen Aleksi Peltonen TUTO

Jääkiekko on nopeatempoinen ja äärimmäisen jännittävä urheilulaji. Ei olekaan mikään ihme, että se on todella suosittu urheilulaji myös vedonlyöjien keskuudessa. Jääkiekkovedonlyöntiä harrastavat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Jotta veikkauksista saisi mahdollisimman paljon irti, on kiekkofanin syytä valita sitä varten mahdollisimman laadukas ja luotettava vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa monipuolisesti vedonlyöntikohteita ja parhaat kertoimet.

Itselle sopivan vedonlyöntialustan löytäminen voi kuitenkin tuntua haastavalta tehtävältä. Internetistä löytyy jopa satoja vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden lyödä vetoa jääkiekosta. Niiden välillä voidaan havaita pieniä eroja muun muassa kertoimissa, vedonlyöntikohteissa sekä tarjouksissa, mutta sivustoa valitessa on paljon muitakin seikkoja, joihin on syytä kiinnittää huomiota.

Tähän artikkeliin on koottu tärkeimmät ominaisuudet, jotka jokaisen hyvän vedonlyöntisivuston tulee pitää sisällään. Niihin tutustumalla vedonlyöntialustojen vertailu helpottuu ja joukosta löytyy nopeammin itselle paras mahdollinen paikka vedonlyöntiin jääkiekossa.

Mainos:

Monipuoliset vetotyypit

Parhaat vedonlyöntialustat tarjoavat runsaasti valinnanvaraa vetotyyppien suhteen. Kaikkein yleisimpiä vetotyyppejä ovat voittaja, over/under (maalien lukumäärä) ja spread, mutta niiden lisäksi joukkoon saattaa kuulua muitakin vaihtoehtoja. Toinen hyvä merkki nykyaikaisesta vedonlyöntisivustosta on se, että se tarjoaa mahdollisuuden live-vedonlyöntiin jääkiekossa. Live-vedonlyönti on noussut nopeasti suosituksi vedonlyönnin muodoksi, jonka myötä pääsee asettamaa panoksia reaaliaikaisesti otteluihin silloinkin kun ne ovat jo ehtineet alkaa.

Kattavat vedonlyöntikohteet jääkiekkoon

Yksi tärkeimmistä seikoista jääkiekossa vetoa lyödessä on se, että tarjolla on riittävän monipuolisesti veikkauskohteita. Parhaat alustat sisältävät kaikki suurimmat jääkiekkoliigat sekä turnaukset, eikä pahitteeksi ole sekään, jos mukana on pienempiä tai harvinaisempia tapahtumia. Kaikkein suurin ja suosituin liiga on tietysti maailman kovimpana kiekkoliigana pidetty NHL, joka sisältyy käytännössä kaikkien vedonlyöntisivustojen tarjontaan. Suomalaisen vedonlyöjän kannattaa kuitenkin varmistaa, että sivustolla on tarjolla myös kansallisia liigoja kuten kotimaan Liiga, KHL tai SHL.

Liigojen lisäksi luonnollisesti myös suurten kansainvälisten turnausten kuten jääkiekon MM-kisojen on ehdottomasti oltava mukana tarjonnassa. Yksi tämän kriteerin täyttävistä vedonlyöntisivustoista on Nopeampi vedonlyönti, jonka liigatarjonta käsittää käytännössä kaikki oleelliset jääkiekkoliigat. Sivustolla ovat mukana suurimpien liigojen lisäksi myös Mestis, France Ligue Magnus, Germany Ice Hockey Liga ja Sveitsi Nationalliga.

Tilastot ja vinkit

Eri sivustojen välillä voi olla suuriakin eroja siinä, voiko niitä suositella aloitteleville vedonlyöjille. Etenkin jääkiekossa tilanteet voivat kääntyä päälaelleen hyvinkin nopeasti, eivätkä yllätykset ole mitenkään harvinaisia. Sen vuoksi monet vedonlyöntisivustot pyrkivät houkuttelemaan asiakkaita tarjoamalla kattavasti tietoa eri jääkiekkoliigoista, joukkueista ja yksittäisistä pelaajista. Kun tarjolla on runsaasti tilastoja, tuloksia, pistetaulukoita, uutisia ja asiantuntijoiden vinkkejä, helpottaa se myös vedonlyöntiä etenkin silloin kun taustalla ei ole paljoakaan kokemusta tai tietämystä.

Ominaisuudet ja työkalut

Sivustoa jääkiekkovedonlyöntiin valittaessa kiekkofanien kannattaa tutustua myös muihin tarjolla oleviin ominaisuuksiin ja mahdollisiin työkaluihin, joista voi olla arvaamatonta apua vedonlyönnissä. Ensinnäkin sivuston ulkoasulla ja käyttöliittymällä on suuri merkitys, ja jo ensisilmäyksellä saa hyvän käsityksen siitä, viihtyykö siellä vai ei.

Vedonlyöntisivuston on oltava riittävän yksinkertainen ja helposti navigoitava, mutta samalla myös käytännöllinen. Heti alkuun kannattaakin tarkistaa, että vedonlyöntialustan eri osioihin on helppo siirtyä, että omat vedot ja kertoimet ovat selkeästi näkyvillä ja että rahansiirrot hoituvat helposti. Mikäli tarjolla on live chat -tuki mahdollisia ongelmatilanteita varten, on se myös plussaa. Lopuksi on vielä hyvä varmistaa, että sivustolta löytyy itselle mieluinen kielivaihtoehto. Käytännössä kaikki suuret alustat ovat tarjolla englanninkielisinä, mutta useimmat suomalaiset lyövät vetoa mieluiten suomenkielisillä alustoilla, joiden määrä on onneksi lisääntynyt viime vuosina.