Kirill Kaprizov kirjoitti huiman jatkosopimuksen Wildin kanssa – 45 miljoonaa dollaria!

Kirill Kaprizov

Minnesota Wild ja venäläishyökkääjä Kirill Kaprizov ovat päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Tuore sopimus pitää venäläisen Minnesotassa viisi tulevaa kautta.

Venäläishyökkääjä Kirill Kaprizov on solminut pitkän viisivuotisen jatkosopimuksen Minnesota Wildin kanssa.

Viime kaudella NHL:ssä debyyttinsä tehnyt Kaprizov valittiin kauden päätteeksi vuoden tulokkaaksi. 55 ottelussa 24-vuotias hyökkääjä iski taululle tehot 27+24=51 ja seitsemässä pudotuspeliottelussa pisteitä kertyi kolme (2+1).

Mainos:

Kaprizovin ja Wildin välinen jatkodiili on viisivuotinen ja venäläinen nettoaa koko sopimusajaltaan hurjat 45 miljoonaa dollaria. Vuosiansiot keskimäärin ja sopimuksen cap hit on siis 9 miljoonaa dollaria.

https://twitter.com/mnwild/status/1440443267808567304

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Kaprizovista tulee sopimuksensa myötä koko NHL:n kuudenneksi parhaiten palkattu korkeintaan 24-vuotias pelaaja. Koko NHL:n hyökkääjistä sopimus on 18:ksi rahakkain.

Sopimusta voidaan pitää varsin hurjana, kun ottaa huomioon sen, että Kirill Kaprizov on pelannut koko NHL-urallaan vasta 55 runkosarjaottelua ja hän on kohdannut koko lyhyellä urallaan Pohjois-Amerikassa vain seitsemän eri seuraa.

Kaprizov nähtäneen myös tulevan helmikuun olympialaisissa Venäjän joukkueessa. Alustavat arvioidut Venäjän kentälliset sijoittavat Kaprizovin kolmosketjun laitaan, joka kertoo omaa kieltään Venäjän äärimmäisen kovista laitahyökkääjistä.