MTV: Pasi Mustonen lataa kovia syytöksiä kahdesta Naisleijonasta – ”Saapuivat Pekingiin tuhoamaan joukkueen sisältäpäin”

Pasi Mustonen

Naisleijonien entinen päävalmentaja Pasi Mustonen latasi MTV Urheilun haastattelussa kovia syytöksiä kahdesta entisestä pelaajastaan.

Mustonen on ollut myrskyn silmässä jo tovin, kun Suomen urheilun eettinen keskus otti päävalmentajan käytöksen tutkintaan muutaman entisen pelaajan syytösten jälkeen. Vastaavasti entinen maajoukkueen päävalmentaja laittoi oman tutkintapyynnön SUEKille kyseisten pelaajien käytöksestä.

Tilannetta on puitu julkisuudessa jo tylsistymiseen asti, mutta edelleen molemmat leirit antavat kärkkäitä kommentteja suuntaan jos toiseensa. Nyt Mustonen on ottanut kahden entisen pelaajansa käytöksen Pekingin olympialaisissa esiin, kun valmentaja kommentoi tapahtumia MTV Urheilulle.

Mainos:

– Sitä en voi käsitttää, että Pelaajayhdistyksen kaksi jäsentä, jotka istuvat hallituksessa, saapuvat Pekingiin tuhoamaan joukkueen sisältäpäin. Se on sellainen pyhä koodi, mihin en koskaan yli 30 vuoden ammattiuran aikana ollut törmännyt, Mustonen sanoi MTV:lle.

– Yli vuosikymmenen joidenkin kanssa mitalista taistelleena, on käsittämätöntä mulle, että voi tulla paikalla ja aiheuttaa tilanteen, jossa joukkue ei pysty Suomen puolesta taistelemaan olympiamitaleista, tuhoaa omien joukkuekavereidensa unelman, entinen Naisleijonien päävalmentaja jatkaa haastattelussa.

Nimiä Mustonen ei mainitse, mutta Eveliina Mäkinen ja Minttu Tuominen ovat ainoat Pelaajayhdistyksen hallituksen naispelaajat. He olivat mukana myös Pekingin olympialaisissa.