Pat Maroon taklasi Mark Giordanoa juuri ennen summeria selästä – selvisi taklauksesta ilman rangaistusta

Pat Maroon

Tampa Bay Lightningin Pat Maroon taklasi Toronto Maple Leafsin Mark Giordanoa aivan toisen erän loppuhetkillä selästä. Maroon selvisi itse taklauksesta ilman rangaistusta.

Tampa Bay Lightning kävi hakemassa 4-2 -vierasvoiton Toronto Maple Leafsin vieraana ja siirsi sarjan ratkaisun ainakin kuudenteen otteluun. Toronto johtaa ottelusarjaa nyt lukemin 3-2.

Ottelun toinen erä päättyi pienimuotoiseen hässäkkään. Lightningin Pat Maroonilta nähtiin sääntöjen rajamailla ollut taklaus Maple Leafsin Mark Giordanoon vain muutama sekunti ennen summeria. Toronton pelaajat eivät Maroonin taklauksesta pitäneet vaan antoivat taklauksesta palautetta. Tuomaristolta ei itse taklauksesta noottia tullut, vaan Maroonille lätkäistiin tilanteesta ainoana kahden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta.