Patrik Laine viettää kuivaa kautta – edellisen 12 ottelun aikana vain yksi maali

Patrik Laine viettää kuivaa kautta

NHL:ssä Columbus Blue Jacketsissä pelaava Patrik Laine on elänyt viime aikoina hiljaiseloa. Laine on on tällä hetkellä neljän ottelun maalittomassa putkessa.

Patrik Laine aloitti kauden kelvollisesti, mutta nyt viime aikoina ruuti on ollut märkää. Laine on neljän ottelun maalittomassa putkessa ja edellisen 12 ottelun aikana verkko on heilunut vain kerran.

Tulevana yönä Blue Jacketsillä on otteluohjelmassa kohtaaminen Carolina Hurricanesia vastaan. John Tortorellan peluutuksesta ja Patrik Laineen roolista on keskusteltu kovastikin oikeastaan koko Laineen lyhyen Columbus-uran ajan. 12 ottelun otannalla Laine on kuitenkin saanut säännöllisesti pelata hyviä minuutteja, alhaisin peliaika jonka Laine on tällä aikavälillä kellottanut on 14:43 ja korkein 22:35.

Mainos:

Kuinka kiertää Maksublokki turvallisesti ja helposti? Työkalut Maksublokin kiertoon tekevät Maksublokkien kierrosta turvallista ja yksinkertaista.

Laine on pelannut tällä kaudella Blue Jacketsin paidassa 22 ottelua. Näissä otteluissa Laine on onnistunut nakuttamaan tehot 7+6=13. Tesoman Tykin on hiljalleen alettava laulaa, muuten peliaika voi alkaa tippua.