Patrik Laine hakeutui NHL:n hoito-ohjelmaan – sivussa kaukalosta määrittelemättömän ajan

Patrik Laineesta Patrik Laine NHL columbus-montreal

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine on ilmoittautunut NHL:n hoito-ohjelmaan, jonka johdosta mies on on sivussa määrittelemättömän ajan.

Laineen kausi on ollut todella vaikea, sillä heikot otteet kaukalossa ja loukkaantumiset ovat olleet jatkuvasti otsikoissa. Nyt saatiin lisää ikäviä uutisia, sillä suomalaistähti on ilmoittautunut NHL:n hoito-ohjelmaan. Syynä tähän on esimerkiksi päihde- ja mielenterveysongelmat, joihin haetaan ammattiapua.

Columbus julkaisi tiedotteen asiasta, mutta ei suostunut tarkemmin kommentoimaan hoito-ohjelmaan ilmoittautumisen syitä.

Mainos:

– Patrikilla on täysi tukemme, ja olemme kiinnostuneita ainoastaan hänen hyvinvoinnistaan. Kunnioituksesta Patrikia kohtaan emme kommentoi asiaa enempää, seuran GM Jarmo Kekäläinen sanoi Columbuksen tiedotteessa.

Laine saa palata kaukaloon vasta, kun ohjelmaa valvovat ammattilaiset antavat tähän luvan. Näin ollen suomalaisen paluusta ei ole mitään tietoa, mutta se on täysin toissijaista, koska nyt kaikista tärkein asia on Laineen hyvinvointi.