Nähdäänkö tätä myös MM-kisoissa? Patrik Laine veivasi upean osuman rangaistuslaukauksesta – katso video!

Patrik Laine

Patrik Laine onnistui tekemään todella komean osuman rangaistuslaukauskilpailussa Detroit Red Wingsiä vastaan viime yönä.

Columbus Blue Jackets Patrik Laine on Jukka Jalosen käytettävissä MM-kisoissa toukukuussa, sillä Columbus ei tule pudotuspeleihin pääsemään tällä kaudella. Tesoman Tykki ei itse ole kommentoinut vielä tulevia MM-kisoja millään tavalla, mutta moni suomalaisfani varmasti odottaa näkevänsä Laineen Suomen joukkueessa kun kisat alkavat toukokuussa.

Viime yönä Columbus kohtasi keskisen divisioonan toisen hänniltä löytyvän joukkueen, kun Detroit Red Wings saapui vierailulle Nationwide Arenalle. Ottelu itsessään ei ihmeitä tarjonnut. Kaksi NHL:n häntäpään joukkuetta tahkosivat 65 minuuttia ilman maalin maalia ja ratkaisua lähdettiin hakemaan voittolaukauskilpailusta.

Mainos:

Voittolaukausten jälkeen kaksi pistettä itselleen nappasi kotijoukkue Blue Jackets. Laine oli voittolaukausten ensimmäinen laukoja ja suomalainen veivasi kiekon komeasti Thomas Greissin jalkojen välistä maaliin. Toinen onnistuja voittolaukauksissa oli Columbuksen Oliver Björkstrand ja kun Detroitilta ei yksikään laukoja onnistunut, vei Blue Jackets ottelun nimiinsä voittolaukausten jälkeen.

Patrik Laine osui rangaistuslaukauksesta – katso video alta:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Sporsnetin Youtube-tililtä.

Suomen joukkueen ensimmäiset nimet tulevien MM-kisoihin valmistavalle leirille on julkaistu. Näiden nimien joukosta löytyy mm. pari kappaletta maailmanmestareita vuodelta 2019, kun Suomi kävi Bratislavasta hakemassa kullat kaulaansa.

MM-kisat alkavat 21. toukokuuta. Suomen ensimmäinen ottelu pelataan 22. toukokuuta, kun vastaan asettuu Yhdysvallat – tsekkaa koko otteluohjelma!