Jälleen loukkaantuminen! – Patrik Laine koki kovia William Lagessonin käsittelyssä

Patrik Laine William Lagesson loukkaantuminen columbus-toronto

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine onnistui maalinteossa Toronto Maple Leafsia vastaan, mutta ilta päättyi suomalaisen osalta lopulta lyhyeen.

Laine maalasi avauserässä ottelun avausmaalin, kun hän iski kiekon yläpesään Kent Johnsonin hyvästä tarjoilusta.

Ottelun toisessa erässä suomalaishyökkääjä joutui kuitenkin kokemaan kovia, kun hän taisteli kiekosta William Lagessonin kanssa. Ruotsalaishyökkääjä vetäisi omalla jalallaan Laineelta jalat alta ja tämä rysähti voimalla jäähän, jääden samantien pitämään olkapäätään.

Laine poistui pukusuojaan eikä palannut enää tositoimiin. Paikalta kantautuneiden tietojen mukaan Laine nähtiin poistumassa hallilta käsi kantositeeseen tuettuna. Lagessonille tuomittiin tempustaan kahden minuutin rangaistus kampituksesta.

Columbus johti ottelua kahden erän jälkeen jo 0-5, mutta kotijoukkue Maple Leafs onnistui kirimään tasoihin. Blue Jackets pelastui kuitenkin totaaliselta nöyryytykseltä, kun Kent Johnson iski voittomaalin jatkoajalla.