Patrik Laine veivasi upean maalin – huima vire jatkuu

Patrik Laine kaksi maalia

Columbus Blue Jacketsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine jatkaa huimaa virettään. Viime yönä syntyi upea osuma New Jersey Devilsiä vastaan.

Columbus Blue Jackets kohtasi viime yönä New Jersey Devilsin. Columbus voitti kotiottelussaan New Jerseyn lukemin 4-3.

Ottelun voittomaalista vastasi kuumaakin kuumemmassa vireessä oleva suomalaishyökkääjä Patrik Laine. Laine veivasi itsensä puolustajien välistä tekopaikkaan ja iski kiekon terävällä laukauksella maaliin. Voit katsoa videon osumasta alta.

Mainos:

Patrik Laine veivaa upean osuman

https://twitter.com/VSportSuomi/status/1498879747463520261

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Laine saalisti ottelussa lisäksi yhden syöttöpisteen. Suomalaishyökkääjä on iskenyt edelliseen 14 otteluun tehot 14+9=23. Kyseisen tarkastelujakson aikana Laine on jäänyt pisteittä vain kahdesti. Koko kauden saldo Tesoman Tykillä on 20+18=38 ja pelattuja otteluita vyölle on kertynyt 35.

Laineen edustama Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä omassa divisioonassaan viidentenä, kahdeksan pisteen päässä viimeisellä pudotuspelipaikalla majailevasta Washington Capitalsista. Mikäli Blue Jackets jää ulos pudotuspeleistä, on sanomattakin selvää, että Suomen joukkue tarvitsee Laineen tehoja keväällä pelattavissa MM-kotikisoissa.